Opšti uslovi poslovanja

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila kupovine koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovodljstvo kupaca.

Vašoj kupovini predhodi registracija. Registracijom dobijamo osnovne podatke o vama. U cilju nesmetanog obavljanja isporuke proizvoda, od izuzetnog je značaja da sve informacije budu tačne. Informacije koje ostavite u toku registracije,  koriste se isključivo u cilju obavljanja isporuke proizvoda. Registracija nije obavezna, kupovinu možete obaviti i kao "gost" sajta. Svakako, naša preporuka je da se registrujete jer na taj način imate uvid u Vaše predhodne aktivnosti na sajtu kao i mogucnost dobijanja dodatnih povoljnosti prilikom kupovine. (dodatni popust, kupon bon i sl...)

Izborom proizvoda iz naše prodavnice pravite zahtev za kupovinu. Dobijanje zahteva za kupovinu potvrdićemo slanjem e-maila sa detaljima Vaše porudžbine na vašu e-mail adresu. Nakon prijema porudžbine (najkasnije 24h od dobijanja iste), operater će vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. U slučaju bilo kakve promene (odstupanje u ceni proizvoda, transporta) operater  je dužan da Vas obavesti o tome. U slučaju da poručeni proizvod više nije dostupan operater će  Vam ponuditi zamenu za taj proizvod. Ukoliko zamenu prihvatite, proizvod će biti isporučen. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva. Lumycar doo se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

Pošiljke šaljemo putem post-express i AKS kurirske službe po izboru kupca. Cena dostave se obračunava po cenovniku kurirskih službi. Plaćanje se vrši prilikom isporuke ili bankarskom uplatom. Za plaćanje prilikom isporuke (pouzećem) kupac plaća troškove dostave. Nudimo povoljnost besplatne dostave za porudžbine vrednosti preko 6.000 din. sa PDV-om. Trajanje isporuke zavisi od proizvoda kojeg kupujete, na stranici svakog proizvoda i kada ga ubacite u korpu naznačeno je vreme isporuke za svaki konkretan proizvod.

Povraćaj robe
Svaki kupac ukoliko iz bilo kog razloga nije zadovoljan kupljenim proizvodima može ih vratiti u roku od 14 dana i mi ćemo vratiti novac u vrednosti vraćene robe bez troškova dostave, iznos za troškove dostave ne vraćamo s obzirom da je to usluga druge firme.

Cene proizvoda su izražene sa uračunatim PDV-om.

Preporučujemo vam...

Uporedi
Filter goriva Ducato 2014> 2.0, 2,3, 3,0
Uporedi
AGR (egr) ventil Ducato 06> 2.3Hdi
Uporedi
Cev vode FIAT DUCATO 06> 2.3
Uporedi
AGR (egr) ventil Ducato Boxer Jumper 06> 2.2Hdi
Iinfo Pošaljite upit